Huisregels Dump je MeukHeb je een tip, foto’s of video’s die we echt moeten posten? Tof! Laat maar komen. Een zelfgeschreven opiniestuk? Ook welkom! Check eerst wel eem onderstaande regels.


Overigens krijgen we dagelijks veel materiaal binnen via mail, app, DM en Dump je Meuk. Niet alles daarvan is geschikt voor plaatsing. Als het druk is kan het zijn dat je geen antwoord ontvangt. Wees niet getreurd: we houden wél van je en we checken alles wat binnenkomt. Dus blijf vooral insturen!


Wat mag niet?


Schending van auteursrecht

Respecteer het auteursrecht. Stuur alleen materiaal (tekst, foto’s of video’s) dat je zelf hebt gemaakt. Of waarvan je de toestemming hebt van de maker. Doe je dit niet, dan zijn hier consequenties aan verbonden zoals het betalen van vergoedingen aan de rechthebbenden. Die kosten zijn voor je eigen rekening. Haal dus niet zomaar tekst, video’s of foto’s van internet zonder toestemming van de schrijver, filmer of fotograaf. 


Seksuele inhoud

We zijn geen Xhamster of Youporn, naaktfoto’s van je ex hoeven we ook niet. Preuts zijn we niet, maar houd het netjes.


Haat of geweld

Sikkom is niet de plek om je hatelijke mening te ventileren. Ook niet om discriminatie een podium te geven. Oproepen tot geweld en zo doen we ook niet aan mee. Daarnaast mag je ingestuurde content niet te schokkend, beschadigend, sensationeel of respectloos zijn.


Wat mag wel?


Verder mag zo’n beetje alles. De deur staat open voor al je nieuwtjes, tips, scherpe opiniestukken, mooie verhalen, foto’s van heet nieuws en grappige video’s.