I Love Sushi opent tweede zaak in de Nieuwe Ebbingestraat

sushi

Iets meer dan een half jaar geleden opende I Love Sushi aan het Zuiderdiep. En wat blijkt? Groningen hartje sushi. Die gaat namelijk als rauwe vis over de toonbank en daarom komt er een tweede vestiging bij in Stad. Hoppah!

Het gaat om een locatie in de Nieuwe Ebbingestraat. Brenger van het goede nieuws OOGST Groningen meldt op Facebook dat ‘ie tegenover lunchzaak Elmer’s komt. Dat is een goed eindje bij het Zuiderdiep vandaan, zodat de twee toko’s niet in elkaars vaarwater komen. Nog een I Love Sushi in Groningen moet sowieso geen problemen opleveren, want zat Stadjers en studenten smullen van de rauwe vis-hapjes.

24 stuks 5 euro?

Dat bleek wel toen de eerste vestiging van de Sushizaak opende. Die kwam met een actie waarbij je vierentwintig stuks sushi  voor maar vijf pegels kreeg. Nou, dat hebben ze geweten bij I Love Sushi. Die aanbieding was zó populair, dat de zaak bedolven werd onder een tsunami van bestellingen.

sushi

Niet zo gunstig voor de wachttijd. En dus kelderde de score op thuisbezorgd.nl met anderhalve ster. Oeps. Of de nieuwe vestiging ook met zo’n actie op de proppen komt, is even afwachten. De ondernemer van I Love Sushi aan het Zuiderdiep wil er in ieder geval bijna niets over kwijt:

“Ja, er komt er eentje bij in de Nieuwe Ebbingestraat, maar waar en wanneer ga ik niet zeggen. Het gaat tenslotte over een andere vestiging, dus daar ga ik niet over.” Kortom: er is nog niet heel veel bekend, maar genoeg om blij van te worden. Meer sushi is namelijk meer beter!

Ga het gesprek aan ( comments)