I predict a riot: Kaiser Chiefs op 24 oktober naar Oosterpoort

Kaiser Chiefs komt naar de Oosterpoort in Stad en wel op 24 oktober dit jaar. Kaiser Chiefs is inmiddels al de zoveelste internationale topband die naar Grunn komt. Mooi wel.

De Britse indierockband maakt halverwege de jaren 2000 furore met hits als: ‘Ruby’, ‘I predict a riot’ en ‘Every day I love you less and less’. Nu maken ze zich op voor de release van album nummer zeven, ‘Stay Together’, dat net voorafgaand aan de Nederlandse tour uitkomt.

De eerste single ‘Parachute’ afkomstig van het nieuwe album is te horen dat de Kaiser Chiefs zichzelf een nieuwe sound aangemeten hebben, “Less guitars. It’s dance pop with no apologies,” aldus zanger Ricky Wilson.

Op dit moment spelen de Kaiser Chiefs op verschillende festivals in Europa. Zo hebben ze vorige maand een energiek optreden gegeven op het Belgische Festival Rock Werchter. In het najaar keren de Britten na een afwezigheid van bijna 2 jaar terug naar Nederland voor een kleine clubtour.

In april 2014, speelde de band in De Oosterpoort en de mensen die daar waren weten: een optreden van de Chiefs staat garant voor een feest van formaat!

Klik hier voor meer info

Psst, hier meer afleiding: