Incoming: cocktail-bezorgservice Grunn. Voor verse cocktails die aan huis bezorgd worden

Je kunt van alles laten bezorgen aan de deur. Een kleine bloemlezing: eten, bier, wijn, lachgas, fietsen, goodieboxen, kabouterpost en ijs. Wat nog aan dat lijstje in Groningen ontbreekt zijn cocktails. Daar brengt Mixshakedrink.nl verandering in.

Vanavond gaat de nieuwe onderneming voor het eerst los. Het werkt heel simpel. Op de site kies je de cocktail die je blieft en die worden eem later vers aan de deur afgeleverd. Vooralsnog kun je kiezen uit tien verschillende drankjes: Cosmopolitan, Sex on the Beach, Margarita, Old Fashioned, Espresso Martini, Gin-Tonic, Daiquiri, Mojito, Negroni en de Bloody Mary. Daarnaast heeft Mixshakedrink nog een aantal wijnen, champagnes en speciaalbieren in het assortiment.

Daarom de cocktail aan huis-service

Anna, samen Gideon oprichter van de bezorgservice, legt uit waarom ze het bedrijf hebben opgezet. “Vanuit de behoefte om een goede verse cocktail vanuit je luie stoel te kunnen bestellen is mixshakedrink.nl ontstaan. Wij zagen dat zoiets nog niet bestond in Groningen, dus wij besloten om dat zelf te gaan doen.”

De cocktails zijn volgens Anna uitvoerig getest en geproefd. “Dat heeft ons heel wat vrolijke avonden bezorgd. Want een cocktail maken en vervolgens weggooien is natuurlijk zonde.” Weggooien is sowieso iets dat Gideon en Anna liever niet doen. “We maken gebruik van eco-vriendelijke en recyclebare materialen. De cocktail wordt bijvoorbeeld bezorgd in een glas. Dat kun je bewaren of in de glasbak gooien.”

Klikkerdeklik hier voor meer info en om cocktails te bestellen.

Psst, hier meer afleiding: