Incoming: R&B Yoga Groningen in Donovan’s – eerste R&B Yoga in Nederland

Groningen heeft weer een landelijke primeur te pakken: R&B Yoga. Volgens Jolein Schram en Marianne Willems zijn zij in ieder geval de eerste in Nederland die dit concept uitrollen.

Beide dames komen vaak in Amerika, waar R&B Yoga al een tijdje de bom is. Omdat ze zelf yogha-instructeur zijn en allebei van R&B houden, besluiten ze het concept in Groningen uit te rollen. Daarmee komt een droom voor beide onderneemsters uit. Sterker: ze hebben er al een paar proeflessen opzitten en die smaken naar meer. En naar iets serieus.

Heel Nederland moet aan R&B Yoga

Komende donderdag (13 september) wordt de eerste echte editie van R&B Yoga  in 050. En waar kan dat beter dan in Donovan’s, de R&B-club van Groningen. Daar dus. Maar als het aan de meiden ligt, blijft het daar niet bij. Het liefst gaan ze het hele land door met R&B Yoga in pop-up-locaties, zoals oude fabriekshallen of op festivals.

Maar eerst in Donovan’s, komende donderdag van 19:30 tot 20:30 uur. Met R&B-deuntjes uit de jaren ’90 en ’00.  Aanmelden kan via rnbyoganl@gmail.com.

Meer info op Facebook of Instagram

Psst, hier meer afleiding: