Irish Pub O’Malley’s bestaat tien jaar en daarom kan je een ticket naar Ierland winnen

Het hart van de Ierse samenleving: de pub. Het is lastig om precies uit te leggen wat de Ierse pub nu zo speciaal maakt. Misschien komt het Nederlandse woord ‘gezellig’ nog wel het meest in de buurt. Naar verluidt zijn er buiten het eiland zo’n 7000 nagebouwd.

Eén van de bekendste van Stad is O’Malley’s aan de Oosterstraat. De pub opende tien jaar geleden de deuren. In die periode hebben ze tien keer St. Patrick’s Day gevierd, een grote brand overleefd, zagen ze drie keer het Ierse rugbyteam de Six Nations Trophy winnen, tapten ze vele tankwagens met Guinness, Kilkenny en Magners cider leeg en hebben ze bergen Pies, Fish & Chips en Sunday Roasts geserveerd.

O’Malley’s Passport

Om tien jaar Ierland in Groningen te vieren heeft O’Malley’s een eigen ‘paspoort’ uitgegeven. Dit paspoort biedt een rondreis langs alle typische Ierse tradities, zoals de vele whisky’s, pubquizen en de beroemde Lamb Stew.

Wanneer je ‘O’Malley’s Passport’ vol is en je dus de hele rondreis door Ierland hebt afgemaakt kun je een ticket naar Dublin winnen. Inclusief bezoekjes aan de wereldberoemde Jameson Distillery en Magners. En ja, de prijs is inclusief retourticket, want ze zien je graag weer terug in de Oosterstraat. 😉

Meer info: klikkerdeklik

Psst, hier meer afleiding: