Jumbo Beren krijgt pizzabouwplek en heus bierkoelhuis vol speciaalbier

De Jumbo aan de Korreweg is voor veel studenten en Stadjers the place to go voor de boodchapjes, want handige plek en fors van omvang. Nou, goed nieuws: de grootgrutter krijgt een dikke make over.

Jep, complete restyle, herindeling en uitbreidings incoming. Vandaar dat de toko haar deuren in het slot gooit op 4 januari om 13:00, om pas de 22ste van dezelfde maand om 09:00 weer klanten naar binnen te laten. Bijna drie week dicht dus.

Bierkoeling met speciaalbier

Maarrrrr dat is dan niet voor niks. Naast een uitbreiding van het assortiment, ruimere opzet van de tent en wat herindelingen, krijgt Jumbo Beren iets vets: een bierkoelhuis vol koud speciaalbier.

En dat is awesome. Want de supermarkt staat sowieso al bekend om haar uitgebreide aanbod aan speciaalbier, maar met een gekoelde afdeling wordt een tripje De Beren natuurlijk helemaal aanlokkelijk. Bijvoorbeeld op zweterige dagen voordat je het Noorderplantsoentje in hobbelt.

Eem wachtuh… pizza!

IJskoud speciaalpils in een soort walk-in fridge dus, hmmmmmmmmmm. Bovendien prima spul om een verse pizza naar binnen te spoelen. Die kun je na de verbouwing namelijk laten maken op de hagelfrisse pizzabouwplek.

Medewerkers knallen daar dan ter plekke deegschijven met verse ingrediënten voor je in elkaar. Quattro Stagioni, Salami, Vegetariana, you name it, they bouw it. Je moet ze alleen wel eem zelf thuis afbakken.

Na de verbouwing telt de supermarkt zo’n 1.600 vierkante meters vloeroppervlakte. Bijna genoeg voor een dagje uit.

Psst, hier meer afleiding: