Kaartverkoop openlucht bioscoop in zwembad gestart

Er was wat twijfel of het wel een echt evenement is, maar het is echt en het gaat definitief door: Dive In. Dive In? Ja Dive In, een tof idee van aantal Groninger studenten: een openlucht bioscoop in zwembad de Papiermolen.

Niet alleen wij vinden het een bijzonder ludiek idee. Ook het grote publiek omart Dive-In. Op 12 april schrijven we een stukje over de plannen van Dive-In en dat hgaat viraal. Op Facebook taggen honderden mensen elkaar. “Hier moeten we naartoe. Dit is net wat voor jou. Enz.”

Kortom de studenten hebben een goed concept in handen. Maar het is de vraag of het doorgaat. Want er moet van alles geregeld worden, logisch, maar dat doen de studenten pas als ze zeker weten dat er genoeg animo is. Na de post op Sikkom zijn ze overtuigd daarvan en begint het echte opzetten.

Het gaat dus gebeuren: Dive-In Groningen. Vanaf je luchtbedje, of hangend aan de rand van het zwembad met een borreltje in de hand een film kijken. Hoe vet is dat. Het kan op vrijdagavond 10 juni in de Papiermolen in Groningen. De voorverkoop is van de week gestart en binnen enkele ogenblikken zijn de early bird-tickets uitverkocht.

Maar de er zijn nog genoeg gewone kaarten te koop. En maak je geen zorgen over het weer. Regen of droog, nat word je toch wel en de organisatie zorgt voor een lekker warm bad. Dus: wil je bij dit unieke evenemt zijn: koop je tickets hierrrrrrrr. Meer informatie op Facebook.

Ga het gesprek aan ( comments)