KFC Groningen gaat eten aan huis bezorgen via Thuisbezorgd

Goed nieuws voor alle luie KFC-fans. Vanaf vanavond bezorgt de bekende Amerikaanse fastfoodgigant verse kippetjes aan de deur. Bestellen kan via Thuisbezorgd en kost 1,95 extra.

Een tijdje geleden heeft Thuisbezorgd een nieuwe bezorgdienst uitgerold in Groningen. Op de fiets brengen bezorgers nu eten gratis aan de deur van de wat betere restaurants in Groningen. Of het kippenrestaurant daar ook bij hoort? Dat is aan de besteller en smaak blijft arbitrair, maar het kiprestaurant wordt in ieder geval wel toegevoegd aan Thuisbezorgd.

KFC volgt landelijke trend

“Het is een landelijke trend dat steeds meer mensen eten willen laten bezorgen”, legt Tim Koster van KFC Groningen uit. “Thuisbezorgd deed dat al voor een aantal KFC’s in Nederland. Nu ze ook in Groningen een bezorgdienst op de fiets hebben, hebben wij ons erbij aangesloten. Ook omdat we vaak de vraag kregen of we ook bezorgen.”

Vanaf vanavond kun je dus bij Thuisbezorgd KFC bestellen in Stad. Dat eten wordt gemaakt in het filiaal aan de Westerhaven. Op 1 juni wordt KFC Sontplein ook toegevoegd. Thuisbezorgd bezorgt eten tot op 2,5 kilometer afstand van het restaurant om warmte en kwaliteit te waarborgen. Dat betekent dat de buitenwijken niet bediend worden.

Vanaf vanavond is het zover; vanuit locatie Westerhaven zal er door thuisbezorgd bezorgd gaan worden! KFC bij je thuis in de stad Groningen. Bestellen kan via https://www.thuisbezorgd.nl

Geplaatst door KFC Groningen op dinsdag 1 mei 2018

Ga het gesprek aan ( comments)