Kleedkamers GSRC en GRC ook slachtoffer van Vindicat

Vindicat pop GSRC 2

Behalve Sushi Mall is ook het clubhuis van Studenten Rugbyvereniging GSRC onder handen genomen door studenten van Vindicat tijdens een fuifje.

Na de publicatie van het artikel ‘Studenten van Vindicat slopen Sushi Mall‘ stromen nieuwe tipjes binnen. De studenten hebben woensdag een feestje gehad bij GSRC en dat is ook uit de hand gelopen. Donderdag werd een dikke puinzooi aangetroffen. Een bestuurslid van voetbalclub GRC (deelt de kleedkamers met GSRC) daarover:

Smerige bende

“Studenten van Vindicat hebben afgelopen week een feestje gehad in het clubhuis van GSRC. Daarbij zijn de kleedkamers zo smerig achtergelaten, dat de gemeente een schoonmaakbedrijf heeft ingehuurd om de boel weer schoon te maken. Ook in de omgeving van het clubhuis lag vol glas en andere troep.”

Keutels van een student van Vindicat

Poep zou op de muren en vloeren zijn gesmeerd, glaswerk lag overal en ook op de voetpaden van het clubhuis lagen keutels van studenten. Vier mensen van een schoonmaakbedrijf zouden een complete dag zijn bezig geweest met het opruimen en schoonmaken van de ellende. En dat op kosten van de gemeente.

Reacties

Bij GSRC willen ze nog niet reageren op het verhaal. Vanavond komt het bestuur bijeen om over het onderwerp te babbelen en daarna volgt een verklaring. Maar het bestuurslid van GRC weet het zeker. Hij stuurt zelfs een foto door van uitwerpselen op straat. “Dit lag op het pad. Is van een mens.”

Stijn Derksen, hoogste baas van Vindicat, gaat uitzoeken of er inderdaad leden van zijn vereniging bezig zijn geweest bij GSRC. “Als dit verhaal klopt, dan heb ik er geen goed woord voor over, dan ben ik oprecht geschokt. Maar ik wil het eerst uitzoeken voor ik officieel met een verklaring kom.”

Update reactie van GSRC:

“Het gaat alleen om de kleedkamers, niet om het clubhuis. Donderdag zou het terrein door Vindicat weer schoon worden opgeleverd. Wij waren echter niet op de hoogte dat de kleedkamers eerder nodig waren dan het afgesproken tijdstip, waardoor het sportpark een schoonmaakploeg heeft ingeschakeld. Wij staan in goed contact met het bestuur van Vindicat en zij hebben aangegeven de gemaakte kosten te vergoeden.”

Psst, hier meer afleiding: