Kom je ook naar Sikkom-stage op Nazomeren? We hebben een zwembad!

Nazomeren is het festival waarmee de zinderende zomer in Groningen wordt afgesloten. Met tropische deuntjes, techno, house, urban, mooie mensen en nog van dat nog een keer helemaal losgaan aan de rand van Groningen voordat de herfst begint.

De komende editie belooft nog vetter dan de voorgaande. Samen met Hooghoudt en Nazomeren komt er namelijk een heuse Sikkom-stage. Met, jawel, een zwembad. Voor de Dj-booth komt een bad van 12,5 bij 2,5 meter En dat wordt awesome. Sowieso gaat de hele stage er gelikt uitzien, maar hoe vet is het om met zomerse temperaturen op een festival te hossen in een zwembad. Dat kan straks dus gewoon.

Met je unicorn in het zwembad

Mits het weer een beetje meezit. Behalve het zwembad zorgen we ervoor dat de hele stage de moeite waard wordt. Met de juiste aankleding waardoor een intiem festivalterrein ontstaat, met goede borrels van Hooghoudt en uiteraard met de juiste d’s. We streven naar een mooie mix tussen lokaal talent en gearriveerde vedettes.

Daarover later meer. Maar we wilden al wel vast vertellen dat we dus samen met Hooghoudt en Nazomeren iets tofs gaan doen. Iets waar je misschien wel bij moet zijn, omdat je anders echt iets mist wat je niet wil missen. Oké, genoeg de rode loper uitgerold voor ons eigen feestje. We hebben er zin, als dat maar duidelijk is. En we hopen dat jullie het ook een tof idee vinden

Nazomeren is op 9 september in Groningen. Meer info: Facebook of website van Nazomeren.

Ga het gesprek aan ( comments)