Komende weekenden verandert Stad in een grote openlucht-escape room

Herinnert u zich de Where is Waldo-hunt in Groningen? Dezelfde organisatie rolt de komende twee weekenden Treasure Hunt uit. Dat is een soort escape room, maar dan met heel Groningen als decor.

In Groningen ligt een schat. Hoe origineel. Maar dat dut niks. Het gaat erom dat spoorzoekers, puzzelaars en avonturiers de heilige graal moeten lokaliseren. Dat gebeurt door verschillende aanwijzings die binnenkomen via een speciale app. Kleine spoiler: het wordt niet makkelijk.

De drie teams die als eerste, dankzij de hints, het extractiepunt bereiken strijden uiteindelijk op een bijzondere locatie voor de jackpot.

Puzzelen en schat zoeken op je stalen ros

Meedoen kan. In teams van maximaal twee (met het oog op corona). Het kost 12,50 euro per persoon, maar daarvan gaat 2,50 naar een goed doel. En daarvoor krijg je wel een toffe middag vol puzzelplezier in de hele stad. En je helpt Alex Swart. De eigenaar van Café de Doos kan het gebruiken want de tap gaat tot 1 juni nog niet los.

Oh ja, je moet in bezit zijn van een fiets! En het begint stipt om 11:00 uur op zowel zaterdag als zondag, de komende twee weekenden dus.

Aanmelden en of meer info: klikkerdeklik

Psst, hier meer afleiding: