Korrewegwijk krijgt een eigen wekelijkse markt

korrewegwijk

Goed nieuws voor alle studenten in de Korrewegwijk en daaromheen: de wijk krijgt een eigen wekelijkse markt. Die komt als het papierwerk helemaal rond is aan het Floresplein bij de Sionskerk. 

En dat is best wel chill. De Korrewegwijk is namelijk een stek waar veel studenten vertoeven en die leven heus niet alleen maar op broodjes bapao, instant noodles en Dr. Oetkers laffe deegschijven. Nee, iedereen wil de keuze voor vers hebben. En hoewel dat natuurlijk ook wel bij de supermarkt kan, kakeltje fris van de markt is toch anders.

Wat voor markt?

Dat de markt er komt, staat zo vast als een (bevingsbestendig) huis. Elke woensdag van 12:00 – tot 18:00. Toch publiceert de gemeente binnenkort pas de te vergunnen marktplaatsten. Pas wanneer die vergeven zijn, weten we pas hoe de markt er precies uit komt te zien.

Het is natuurlijk hopen op veel vers uit de regio. Dan heb je tenminste een goede reden om je spulletjes op de nieuwe spot te halen, in plaats van gewoon bij de supermarkt. Tot die tijd: Vismarkt it is.

Ga het gesprek aan ( comments)