Kovacs en Orange Skyline naar Kadepop

Kadepop wordt dit jaar een tweedaags evenement op 4 en 5 spetember in en rond EMG Faktors in Stad. En dat is heel tof, want nog meer ruimte en tijd voor goede artiesten, zoals de Nederlandse zangeres Kovacs.

Zojuist maakt Kadepop namelijk bekend dat Kovacs gestrikt is voor het festival. En daar zijn ze (terecht) bijzonder trots op. Kovacs timmert enorm aan de weg en is één van de grootste zangtalenten van Nederland.

Kovacs

Ze werd in juni 2014 uitgeroepen tot ‘3 FM Serious Talent’ met haar nummer ‘My Love’. Nu, een paar maanden later, is ze ook genomineerd voor de 3 FM Award ‘Beste Nieuwkomer’ en heeft ze net een Edison Award gewonnen.

Haar nieuwste album ‘Shades of Black’ komt uit in april 2015. Kovacs wordt gekenmerkt door haar donkere en rauwe stem. Die stem valt zo goed dat ze naast Kadepop ook geboekt is voor Pinkpop, en dan moet je echt wat kunnen.

Orange Skyline

Kadepop heeft niet alleen oog voor landelijk talent. Ook regionaal talent krijgt een plekje in het programma. Zo staat de Groningse band Orange Skyline, in januari uitgeroepen tot ‘3FM Serious Talent’, ook op het programma.

De line-up van Kadepop die tot nu toe onthult, bestaat verder uit grote namen zoals Bade, Jack and the Weatherman, Bells of Youth, The Cool Quest, Gasmac Gilmore en Elementary Penguins. Meer artiesten worden op een later moment aangekondigd.

Check voor meer info de website van Kadepop.

En pssst: binnenkort nog een leuk Sikkom/Kadepopnieuwtje.

Kovacs

Psst, hier meer afleiding: