Lachgaskoerier ‘ernstig gewond’ na gewelddadige en ‘gewapende’ overval afgelopen nacht in Stad

ppolitieolitie

Drie mannen wachtten vannacht rond 4 uur uur de Lachgaskoerier op in de Sint Eustatiusstraat in de Korrewegwijk. Daarbij is geweld gebruikt en is de koerier mishandeld.

Diep in de nacht komt een bestelling binnen bij de lachgaskoerier, zoals dat wel vaker, zeker op zaterdagnacht. Maar aangekomen op het afleveradres wordt de koerier belaagd. Op Facebook schrijft het bedrijf dat het gaat om een gewapende overval en dat de koerier ernstig gewond is geraakt. “Hij maakt het niet goed.”

Getuigen van de overval gezocht

Bij de overval zou volgens het koeriersbedrijf de bus – met kenteken V-659-SP – met complete inhoud zijn gestolen. “Mocht u iets zien of gezien hebben dan horen we het graag. Als u iets weet of ziet bel dan naar : 06-83848487.”

De woordvoerder van de politie in Stad bevestigt dat er vannacht een overval op een koerier is geweest aan de Sint Eustatiusstraat. Het onderzoek loopt nog en erg veel kan de woordvoerder niet zeggen, behalve: “Het slachtoffer komt uit Groningen en werd op de afgesproken levertijd bedreigd en overvallen door drie mensen. Daarbij is hij mishandeld.”

Net als de lachgaskoerier zoekt de politie getuigen van de overval. Heb je iets gezien of gehoord? Bel dan met 0900-8844 of met Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Vannacht rond 04:00 zijn wij slachtoffer geworden van een gewapend overval aan de korrewegwijk. Daarbij is onze koerier…

Geplaatst door Eyyup Demir op Zaterdag 12 december 2020
Psst, hier meer afleiding: