Filialen Lidl in Groningen gaan opblaasbare jacuzzi’s verkopen

Brekend nieuws: Lidl gaat vanaf volgende week opblaas-jacuzzi’s verkopen. Nog beter: het Lidl-hoofdkantoor bevestigt dat die ook in de Groninger filialen komen te liggen. Onnodige luxe: heuj!

Met twee benen vol in de lente mogen we stellen dat de zomer weer voor de deur staat. Dat betekent meer zon, hogere temperaturen en als het aan de Lidl ligt: een jacuzzi in de achtertuin. De budgetsuper gaat ze namelijk verkopen. Ja echt. In de opblaasvariant is plaats voor vier personen en het is misschien wel een must voor elk respectabel studentenhuis.

Want koud bier en warme bubbels, dát is pas leven. Ja toch? Niet dan? Zeker wel! Helemaal als het ding ook nog een beetje betaalbaar is. Nou, Lidl vraagt er 289 euro voor. Best veel geld. Sterker nog: een flinke rib uit menig arm studentenlijf dat van stufi naar stufi leeft. Daarom moet je een beetje slim zijn, bijvoorbeeld door de kosten te splitten met drie huisgenoten. Damage: minder dan 75 euro de neus. Bam!

Ook in Groningen

Vanaf 29 maart ligt ‘ie in de winkel. “We verkopen het in alle filialen, dus ook die bij jou in Groningen”, meldt de woordvoerder van Lidl Nederland. Heel nice, want we hebben er maar liefst vier in Stad – Wijert, Vinkhuizen, Selwerd en Korrewegbuurt. En wie zeker wilt zijn van z’n dosis onnodige luxe, kan ‘em sinds gister al via internet bestellen.

Dan nog even de specs, zoals dat zo mooi heet. Met een diameter van 1,80 m en een hoogte van 0,70 m biedt de opblaas-jacuzzi plaats aan vier mensen. En ondanks dat het geen radicale terrorist is, blaast hij zichzelf op. Qua bubbels kun je rekenen op jetstralen 360 graden rondom en het water warmt op tot een zeer comfortabele 42 graden Celsius. Heerlijk.

Met een zeil is hij volledig afsluitbaar en je krijgt een waterdichte afstandsbediening en een waterfilter. Kortom: het hele pretpakket. Nou maar hopen dat het degelijke kwaliteit is. De afbeeldingen en video doen dat wel vermoeden, maar we zien de eerste recensies graag tegemoet.

Met wie moet jij zo’n belachelijk onnodig stuk luxe aanschaffen? Laat het weten in de comments op Facebook.

Ga het gesprek aan ( comments)