Line-up nb-verkiezing: Ralf Poelman, The Boosters en Duke Hugh

 

nb-verkiezing

Wij gaan dus de nachtburgemeesterverkiezing organiseren. Vinden we belangrijk, want een Stad die zo prat gaat op het nachtleven kan niet zonder een goede hoeder van de nacht.

Woensdag 18 mei wordt om 24:00 de nieuwe nachtburgervader van 050 bekend gemaakt in Huize Maas, dat is al bekend. Nog niet bekend is welke bands de avond en nacht voorzien van de broodnodige muzikale noten. Daarover nu wat meer, want de artiesten zijn geboekt en vastgelegd.

Ralf Poelman komt het Gras van het Noorderplantsoen zingen. Heel tof, want het Gras van het Noorderplantsoen is het volkslied van de Groninger nacht en Ralf treedt al heel lang niet meer op, maar voor de nachtburgemeesterverkiezing klimt hij nog een keer op het podium van Huize Maas.

De tweede band is The Boosters. De Groningers rocken van elk podium het dak eraf met energieke ska. Garantie voor feest, springen, hossen, dansen en zweten. En Duke Hugh kruipt achter de draaitafel. Duke is bekend van Church, wat weer bekend is van de vette funk en soulfeesten in Vera.

Daarnaast brengt stadsdichter Kapser Peters twee odes aan de Groninger nacht en verzocht DJ Dirty Harry het videogebeuren. Kortom: aan de muzikale aankleding en de kandidaatnachtburgemeesters kan het niet liggen. En de toegang is ook nog eens gratis. Maar vol is vol!

Blijf op de hoogte via de Facebookpagina van de nachtburgemeesterverkiezing.

Psst, hier meer afleiding: