Loetje: Groningen staat hoog op het verlanglijstje

Loetje

Groningen is op culinair vlak booming. Steeds meer kleine eettentjes en grote restaurantketens vestigen zich in Stad. Denk aan: Vapiano, Happy Italy, De Beren en misschien binnenkort Loetje.

De biefstuk van Loetje is in Amsterdam net zo beroemd als Sjaaj Swart, om maar wat te noemen. Naast de beroemde biefstuk kun je er ook uitstekend andere gerechten eten. En lunchen kan ook in het beroemde restaurant.

Loetje lonkt naar Groningen

Een jaar geleden schreven we al dat De Beren, Happy Italy en Loetje graag een restaurant in Stad willen openen. De Beren is vrij recent opengegaan, Happy Italy idem en de blije Italiaan speurt al naar een tweede vestiging.

Maar bij de Amsterdammers is het nog een beetje stil. Hoogste tijd dus om ze eem te contacten met de vraag hou wordt? Nou, dit dus: “Groningen staat hoog op ons verlanglijstje, maar wanneer en waar is nog niet duidelijk.”

Ondertussen is Loetje wel steeds verder aan het uitbreiden. Het restaurant verlaat zelfs de veilige Randstad. Zo opent in Nijmegen eerdaags een filiaal en ook in Leeuwarden gaan hardnekkige geruchten rond dat Loetje komt.

Ga het gesprek aan ( comments)