Lol: er komt een real life Where’s Waldo-event in Groningen

Lacheh ja, beetje Waldo zoeken in Stad. Het kan op 16 januari en dat wordt vast niet heul makkelijk, aangezien Grunn dan volstroomt met Eurosonic Noorderslag-luitjes.

Voor de duidelijkheid: Waldo a.k.a. Wally is een olijk ventje met een rood-wit gestreepte outfit om z’n vege lijf. Truitje, muts, spijkerbroek, bril op z’n bakkes. Thaaaat’s Waldo.

En de beste vent is natuurlijk vooral bekend van de prenten waarop hij zich schuilhoudt in een dikke mensenmassa. De sport is om hem dan zo snel mogelijk te spotten. Moeilijk, maar daarin zit ‘m nou juist de lol. Althans, volgens sommigen onder ons.

Where’s Waldo Groningen

Leuk en aardig, maar dat is natuurlijk veel leuker in het eggie, dachten vijf Hanze-studenten. En dat gaat dus nu gebeuren. Op 16 januari aanstaande om 18:15 – als ook ESNS losgebarsten is – organiseren zij Where’s Waldo Groningen, met als startpunt Café De Doos.

Het doel: zo snel als je kunt zo veel mogelijk Waldo’s vinden in Stad. Met een waardebon voor Escape Time van 110 pegels. Meedoen kost overigens wel vijf euries, maar die gaan allemaal naar het goede doel – Stichting MOVE.

Meld je aan via deze link of via het Where’s Waldo Groningen Facebook-evenement.

Psst, hier meer afleiding: