Lol: Jumbo verkoopt nu bakjes met Frikandel Speciaal Salade

De gele grootgrutter weet eem van gekkigheid niet meer wat hij moet doen en komt met… de frikandel speciaal salade! Ja echt, een smeerbare spread van frikandel, uitjes en curry. Welkom in 2020.

Klink het idee je bekend in de oren? Kan kloppen. Vorig jaar kwam Lidl namelijk met het nieuws dat ze zo’n zelfde soort salade in de markt gingen zetten. Maarrrrrr kikker in je aars, het bleek een grap.

Jumbo doet het gewoon

Een goeie, dat wel. Lidl’s poets leverde namelijk duizenden reacties op. Van kots-Emoji’s tot lyrische snackfanaten die een ledemaat zouden opofferen voor zo’n bakkie smeerbare obesitas, het product werd met wisselend enthousiasme ontvangen. Maar marketingwise was het so-wie-so een meesterzet.

‘Dat kunnen wij beter’, aldus Jumbo. En beter goed gejat dan slecht bedacht, lijkt de strategie van de supermarkt, want ze pakken Lidl’s 1 april-grap vol bij de kladden en maken hem realiteit. Jep, Jumbo doet het gewoon.

Het is heus

Hoe we zeker weten dat dit niet ook een grolletje is? Nou, de gruwelijke creatie heeft al in de winkel gelegen. Gewoon tussen de Surinaamse scharrelei- en sellerie-salade in. Alsof het normaal is.

Twee pegels voor een kuipje van 175 gram. Met uitjes, curry, kruiden en maar liefst een derde frikandellenvlees. Varken, kip en rund, aldus de ingrediëntenlijst. Aantal kilocalorieën per 100 g: 332!!!

Het ding is alleen: vanwege de populariteit was de snack voor op brood in mum van tijd uitverkocht. Op. Niks, noppes, nada meer in de schappen. Maar wees niet getreurd, Jumbo heeft beloofd de voorraad zo spoedig mogelijk aan te vullen. Opdat u het weet!

Voor wie is de frikandel speciaal salade direct een hit? Tag hem of haar in de comments op Facebook. Wordt vast op prijs gesteld.

Psst, hier meer afleiding: