MISFIT is back! – het grootste LGBTQIA festival van het Noorden

MISFIT is de party waar je bij moet zijn voor glitter, glamour, drag and drop. Komende zaterdag vindt het grootste LGBTQIA-evenement van het Noorden plaats aan de Helsinkistraat 6. Yes, het oude Paradigm inderdaad.

Volgens de organisatie kun je veel gekkigheid verwachten in een sexy omgeving waar de vrouwen mooi zijn en de jongens nog mooier. Of je nou wil chillen, of gewoon dansen met je matties, het kan allemaal. Ja ook dat, waar je de dag daarna liever niet over praat.

MISFIT

MISFIT Festival is hét festival waar iedereen afscheid neemt van de beklemmende standaard. Een kijkje op Facebook is genoeg. Flashy outfits, lekker rauw en industrieel. Wat wil een partymens nog meer? Vette muziek natuurlijk. Yes, die is er ook.

Zo staat Groninger Bojan Alexander de boel op te hitsen met house, soul, funk en what ever you want. Fun fact: Bojan stond ook op de allereerste MISFIT festival.

Anastasia von Beaverhausen

Headliner van de avond is de zelfbenoemde ijskoningin van het Noorden. Anastasia von Beaverhausen sluit de avond af in stijl. Ze is een van Gronings bekendste drag queens en staat altijd garant voor een een goeie party. Stevige beats en rauwe vibes.

Je kunt zelfs een meet and greet met Anastasia krijgen. Of zoals ze het zelf mooi beschrijft op haar Facebook:  “Dat is dus heerlijk dansen op mijn beats, en wakker worden met een foto op je telefoon waar je op staat met Anastasia, die je je familie de volgende dag kan laten zien! Toch leuk?!” Kon minder.

Psst, hier meer afleiding: