Oh jawel: Jumbo Beren heeft nu een walk-in speciaalbierkoelkast

Yesss, de supermarktenminicrisis van 2020 is bezworen. Zowel de dikke verbouwings van Jumbo Beren, als die van de Appie Nieuwe Ebbinge zitten erop. En vet: Jumbo heeft nu een walk-in fridge!

Speciaal voor bier. Speciaal voor speciaalbier zelfs. Want hoewel er zeker ook kratties Dorst, Hertog-Janus en meer ‘normaal’ gerstenat achter de magische schuifdeuren staan opgesteld, kun je ook kiezen uit rijen gekoelde IPA’s, witbiertjes en andersoortig lekkers.

Ja, ja, da’s eem wat anders dan enkel een kouwig sixpackje uit zo’n standaard supermarktkoelding trekken. Hier schuift de hemelpoort automatisch voor je open, om je vervolgens te trakteren op genoeg koude keuze.

I-DE-AAL

Ideaal als straks het zonnetje weer flink begint te branden, en men in grote getalen richting het aangrenzende Noorderplantsoen trekt. Eem impulsief een gekoeld speciaalbiertje scoren, behoort dan zekersteweten tot de opties.

Verder is de Jumbo aan het begin van de Korreweg ook ruimer nu. Zelfscankassa’s erbij, twee ingangen, servicebalie verplaatst en je kunt er tegenwoordig je eigen verse pizza laten beleggen. Kortom: prima upgrade.

Ap

Vanaf vandaag, woensdag 29 januari, kun je overigens ook weer bij Appie Nieuwe Ebbinge terecht. Die is flink uitgebreid en heeft nu een heuse verswereld met meer groente en fruit. Voor de pitamientjes.

Tot zover alle huishoudelijke mededelingen. Moi.

Psst, hier meer afleiding: