Op Valentijnsdag is er een speeddate/beerpong-event in Nachtcafé Warhol!

De perfecte eerste date? Katjelam worden jung. Daarom: speeddaten en beerpongen op Valentijnsdag in Stad. Geen betere manier om de toekomstige vader of moeder van je kind te ontmoeten.

Ja toch? Niet dan? Zeker wel! Kun je namelijk direct zien hoe je date onder druk presteert, hoe het met de motoriek zit en of de vlotte babbel beter wordt naarmate je er meer bier in giet. Ja, beerpong en daten, de Bassie en Adriaan onder de kroegactiviteiten. Althans, dat hopen we maar.

Warhol

En wanneer is dat nou gepaster dan op de internationale dag van de teleurstelling ongemakkelijke dates clichés fantasieloze cadeautjes liefde? Precies, nooit. Vandaar dat het ook gaat gebeuren op 14 februari in Nachtcafé Warhol in de Papengang in Stad.

Organisator: Warhol plus Amnesty International Student Group Groningen. Dat betekent dat je tijdens je zoektocht naar eeuwige roem en liefde, óók nog ’s bijdraagt aan het goede doel, namelijk Amnesty. Bekend van de mensenrechten en zo.

Praktisch

Throw & Glow 3 beerpong

Helemaal hyped geworden? Snappen we. Vrijdag 14 februari kun je in Warhol terecht en je hoeft je niet eens speciaal van tevoren op te geven. Gewoon komen en ervoor gaan.

Wat: beerpong, speeddaten en meer
Waar: Nachtcafé Warhol
Wanneer: 14 februari vanaf 21:30
Prijs: 3 euro entree
Waarom: lache ja
Facebook-event: link

Psst, hier meer afleiding: