Op zoek naar een antivirus in een verlaten horrorziekenhuis waar het stikt van de zombies: dit is jouw kans de wereld te redden

De verlaten gangen van het oude ziekenhuis in Delfzijl

Waan je in een verlaten ziekenhuis. In de verte een lekkende kraan. Oude verroeste deuren. Een achtergebleven kinderbedje. Het zoemen van een oude tl-buis. In die omgeving moet jij op zoek naar een anitvirus om de wereld te redden. Overleef jij deze Breakout?

Wat voor de één een droom is, is voor de ander een nachtmerrie. The Breakout is een 3 uur durende adventure game met een real life horror experience. Zodra je op het terrein komt, kom je in een wereld terecht die is overspoeld door ‘infected’. Dit is de laatste veilige locatie, voor zolang het duurt. Het is aan jou om de wereld te redden en op zoek te gaan naar het antivirus. De 50 professionele acteurs zorgen voor een onvergetelijke dag. Dit is meer dan ‘gewoon een ervaring’.

The Walking Dead Delfzijl

Voor het spel is een indrukwekkende apocalyptische wereld gecreëerd in een oud ziekenhuis in Delfzijl. Dat is wel eem buiten Stad natuurlijk. Maar de locatie ligt op loopafstand van station Delfzijl West en dat is maar een half uurtje treinen vanaf Hoofdstation. En dat voor jouw eigen hoofdrol in The Walking Dead Delfzijl. Na de Breakout wordt het ziekenhuis gesloopt, dus dit is jouw kans.

Tickets zijn hier verkrijgbaar en de organisatie laat weten dat er veel belangstelling is. Het spektakel vindt plaats van 24 t/m 27 juni en 1 t/m 4 juli.

Psst, hier meer afleiding: