Openluchtbioscoop op drijvend terras van De Toeter – Cinema Ludina

openluchtbioscoop

Het prijswinnende terras van De Toeter wordt omgebouwd tot bioscoop: Cinema Ludina. Biertje, wijntje en vozen onder een dekentje. Awesome!

Voor de gelegenheid wordt de Tjalk Ludina klaargestoomd tot wit doek. Je kent de sloep vast als het prijswinnende terras van Café De Toeter of als dobberend bierbrouwerijtje de Rockin’ Ludina. Man, het ding is van alle markten thuis. Multifunctioneel en al met al een van de tofste plekken van Stad om een borrel of hap te doen. En ondertussen natuurlijk genieten van onze wunderschöne Diepenring.

Openluchtbios incoming!

Maar donderdag dus een bios. Het evenement draagt de naam Cinema Ludina en de film is nog geheim. Oeeehhh, spannond. Wil je het echt weten? Haal dant je Sherlock-pet uit de kast en check de hints van de organisatie. En anders laat je je gewoon verrassen. De setting is namelijk sowieso al om te smullen: boot als bios, toffe omgeving, bedienend personeel tijdens de kaskraker en ga zo maar door.

Alleen is het donderdag ietsje frisser dan de afgelopen dagen. Lang geen vijfentwintig plus, zeg maar. “Geen paniek”, zegt de organisatie. “We hebben dekentjes geregeld voor iedereen die komt!” Dan is die voorspelde 15 graden geen enkel probleem en kun je lekker knus tegen elkander aan kruup’n. Ook lekker.

Waar: Tjalk Ludina (terras van De Toeter)
Wanneer: donderdag 17 mei, film begint om 21:00
Kaartje: kost €9,55 en koop je hier

Ga het gesprek aan ( comments)