Pongmaster: ‘de zomergadget van 2015’ komt uit Stad

Twee Groningse gasten lanceren met Pongmaster misschien wel de zomergadget van 2015. Het is Beerpong, maar dan natter en toffer. Voor in het zwembad, in de Middellandse Zee, of in de Hoornse Pis.

Eind maart bedenken Groningers Rick Schot en Bart Rinsma Pongmaster. “Ik werd door Beachmasters gevraagd eens na te denken over een toffe gadget voor de zomer,” vertelt Rick aan OOGTV. Samen met vriend Bart bedenkt hij Pongmaster.

“Het wordt sowieso een hype”

“Iedere jongere neemt een luchtbed mee op vakantie en speelt Beerpong, dit is de ideale combinatie,” weten de jongens al vrij snel. “Het wordt sowieso een hype, dat wisten we direct.”

Maar met alleen een idee ben je er nog niet. De heren zetten een bedrijfje op en andere dingen moeten geregeld worden. Als dat gedoe achter de rug is, gaat het plan naar de ontwerper om in productie te worden genomen.

Pongmaster

Gekkenhuis

Sinds drie dagen is Pongmaster nu online op Vimeo, Facebook en met een eigen website. En het loopt storm. “Het is echt gekkenhuis,” vertelt Rick aan de telefoon. “We krijgen bestellingen uit heel Europa.”

Zelfs vanuit Azië krijgen de jonge ondernemers orders binnen. “Dat zijn Nederlandse studenten die op reis zijn in Azië en graag Pongmaster opgestuurd krijgen,” weet Rick. “Je kunt er dan ook van alles mee, je kunt er op slapen, mee Masterpongen, op dobberen en op neuken.”

Win Pongmaster!

Pongmaster wordt vanaf medio juli geleverd. Je krijgt dan het hele pakket, luchtbed, cups en balletjes. Bestellen kan via www.outoftheboxdrinking.nl (jaja, leuke url) of via Facebook.

Sikkom mag ook een heuse Pongmaster weggeven. Tag hieronder (of op onze Facebookpagina onder dit artikel) iemand met wie jij graag Pongmaster wilt spelen. Voorwaarde om te winnen is dat je Pongmaster liefhebt op Facebook. Zondag maken we de winnaar bekend.

Pongmaster op Facebook OOGTV:

De zomer staat weer voor de deur. Dit betekent dat er weer allerlei nieuwe zomergadgets geïntroduceerd worden. De Groningse studenten Rick Schot en Bart Rinsma denken met hun idee een grote hit te hebben.

Posted by OOG Radio & Televisie on woensdag 10 juni 2015

Psst, hier meer afleiding: