Potdomme, wat mooi: Arjen Robben keert als speler terug bij FC Groningen

Arjen Robben maakt zojuist via een video op de Facebookpagina van de FC bekend dat hij terugkeert bij FC Groningen. En niet als bobo, maar als speler. Hij gaat daar in ieder geval alles voor doen. WAT EEN HELD!

In het filmpje vertelt de voetballende eindbaas dat hij probeert aan te sluiten bij de eerste training in aanloop naar het komende seizoen. En dat hij al weken bezig is om fit te worden. “Ik weet nog niet of dat gaat lukken, maar het zal niet aan mijn inzet en motivatie liggen.”

Het 36-jarige raspaardje geeft verder aan dat de hartverwarmende acties van supporters, sponsoren, oud-spelers (die overal ontstonden om de club te redden) en de massale lokroep van supporters een belangrijke reden zijn om terug te keren in het groen-wit.

Gelijk heeft hij overigens. Niks is zo goed voor de club als dit nieuws. Dit stuwt de verkoop van seizoenkaarten verder omhoog. Ter illustratie: sinds de bekendmaking ligt de site van FC er overwegend uit. De media-aandacht groeit enorm. En iedere Stadjer of Ommelander wil met een shirt van Robben pronken op de camping.

Geruchten

Gister gonsde het al van de geruchten. Hardnekkig en uit betrouwbare bronnen. Maar net niet zo betrouwbaar om er iets over te melden. Voor je het weet zijn tienduizenden blij gemaakt met een dode mus. Maar het is dus echt zo.

Foto van FC Groningen

Legende

Wat een grote meneer, dat jonkie uit Bedum. Na zo’n loopbaan, waarin hij alles heeft gewonnen en de op het allerhoogste niveau iedereen zoek speelde, terugkeren bij de FC, omdat de club het moeilijk heeft. Mooier wordt clubliefde niet. En ook chapeau, hulde, lof en duizenden groene hartjes voor Gudde en Fledderus voor het leveren van dit huzarenstukje.

Oh, schiet er nog wat te binnen: Robben schijnt superfit te zijn. Dat vertelde de betrouwbare bronnen, blijkt uit tests en dat liet hij laatst zien op de training van Bayern, waar hij voor de lol (of om terug te keren) eem mee deed.

Orkaan van vreugde op social media

Ondertussen ontploffen alle FC-app-groepjes met 39212938 berichten per seconden. Zelfs de stoerste supporters hebben kippenvel van teen tot kruin en kunnen janken van geluk. Zelfs fans van andere clubs zijn blij met de terugkeer van deze voetbalgod op de Nederlandse velden.

FC Groningen is nog nooit zo viraal gegaan op Twitter

https://twitter.com/fcgroningen/status/1276893048690130944?s=20

BREAKING: Arjen Robben maakt comeback bij FC Groningen

🌍 BREAKING!!!

ARJEN ROBBEN MAAKT COMEBACK BIJ FC GRONINGEN!💚

➡ https://bit.ly/RobbenReturns

#Arjenvolgjehart
#laatonsweereensjuichen

Geplaatst door FC Groningen op Zaterdag 27 juni 2020

💚

Geplaatst door Sikkom op Zaterdag 27 juni 2020

Psst, hier meer afleiding: