Programma Sikkom Show Freesonic – 15 januari

Sikkom Show op Oog Radio

Een sprong in het diepe is de Sikkom Show, maar de rand van het zwembad is bijna binnen bereik. Kortom de programmering is rond, de techniek is geregeld en de gaskachels branden in EMG om de boel op warmte te krijgen.

Toch is het nog best een geregel. Ondanks dat vele bands deze dagen in Groningen zijn, is het een gepuzzel om het programma rond te krijgen en vooral om te voldoen aan de eisen van verschillende muzikanten. Van schone handdoeken, tot een ruimte om jointjes te roken.

Maar alles is geregeld, de optredens zijn bevestigd, er is een goed doel gevonden, catering is voor elkaar en de time table is in elkaar geflanst, zij het bij benadering en kan nog wat veranderen op de avond zelf. Want eerste keer, en dus rekening houden met uitloop of een iets te strak schema. Maakt ook niet uit, wij presenteren bij deze de time table van de Sikkom Show.

Time Table Sikkom Show (bij benadering)

20:00 uur – Opening door host Ricardo Brouwer
20:05 uur – Interview met Dope D.O.D.
20:30 uur – Optreden The Cool Quest
20:50 uur – Interview The Coool Quest
21:00 uur – Optreden Lekker Los
21:25 uur – Rosa Timmer met een aantal columns
21:40 uur – Beno Hofman, stadshistoricus vertelt over muziekgeschiedenis
21:55 uur – Optreden Moti
22:15 uur – Optreden Aborted by User
23:00 uur – Stadsdichter Joost Oomen
23:15 uur – Optreden Rum en Skunk
00:00 uur – Interview Mulu
00:15 uur – Optreden Mulu
01:00 uur – Start de Republiek met soul, funk, rock ’n roll en meer

Spannend, maar toch ook fijn

Het is absoluut spannend voor ons. De eerste keer een avondvullend programma rondbreien, ook nog eens binnen grofweg twee weken, de techniek regelen en vooral hopen dat de EMG een beetje vol raakt, terwijl Jett Rebel op de Grote Markt optreedt. Een ding scheelt, het weer wordt kudt, waterkoud, natte sneeuw, regen en wind. Dan kun je beter binnen in de EMG zijn dan buiten op de Grote Markt.

Oh ja, de toegang is gratis! Dat kost dus heel niet duur. En we zamelen geld in voor ‘Groningen geeft Thuis‘ een initiatief van Stichting het Kopland om geld in te zamelen voor vrouwenopvang in Stad.

Sikkom Show – donderdagavond 15 januari – 20:00 uur tot uurtje of 02:00 – EMG Faktors – Eemskanaal 48 – Groningen

Sikkom Show

Psst, hier meer afleiding: