Psy-Fi lanceert ‘exclusieve’ ticketverkooppunten in Groningen

 

Psy-Fi is een heel vet en beetje absurdistisch psychedelic house-festival in Leeuwarden. Van 24 tot en met 28 augustus is Leeuwarden zelfs de hoofdstad van het psy-universum. Duizenden bezoekers uit meer dan heel veel landen komen. Maar alleen in 050 (en 058) kun je dagkaarten kopen.

Vanaf ergens morgenmiddag kun je dagtickets kopen voor het festival in Kult en tijdens Paradigm Festival kun je ze kopen bij de Psy-Fi-stand. Ergens, hoe toevallig, in de buurt van de psychedelic-stage. Het is voor het eerst dat Psy-Fi met dagkaarten komt. En ook nog eens exclusief via een enkele voorverkoopadressen.

Psy-Fi en Groningen

Logisch dat ze dat in Leeuwarden doen. En net zo logisch dat ze dat in Stad doen. De roots van Psy-Fi liggen grotendeels in het Stadspark. Op het Suikerunieterrein verschijnt, als het goed is, het Psy-Fi-earthsip. En er woont een grote schare fans in Groningen. Ook niet geheel onbelangrijk.

De kaarten zijn zonder datum. Je mag zelf kiezen voor welke dag je gaat. Aan de deur worden de kaarten ook verpatst, maar dan kosten ze een tientje meer. Voorverkoop loont dus. Meer info op de Facebookpagina van Psy-Fi.

Psst, hier meer afleiding: