Riemer ziet in voormalig pand Kilroy perfecte boek- en koffiezaak en keert terug naar roots

Het iconische pand van voorheen Kilroy wordt van Riemer

Verrassend is het natuurlijk niet. Het pand waar vele jaren het toonaangevende reisbureau Kilroy zat heeft alweer een nieuwe eigenaar. Op misschien wel één van de mooiste plekjes in Stad gaat boekwinkel Riemer een tweede vestiging openen. En, net zoals aan de Turfsingel, met bijzondere koffie.

Zo krijgt de Oude Kijk in ’t Jatstraat weer een serieuze boekwinkel. Weer? Jazeker. Want juist in deze straat vestigde Riemer zich in 1991. Zestien jaar lang was het hun thuis en sinds 2007 is de boekwinkel niet meer weg te denken aan de Turfsingel. De verf van de zoveelste verbouwing is daar nog nauwelijks droog of er komt dus een tweede zaak bij.

Duurzame koffie

De Riemers werken voor hun koffie samen met de koffie van branderij Koffiestation. Misschien ken je ze wel van hun wagentje die iedere dinsdag en vrijdag op de Vismarkt staat. Ze branden koffie van over de hele wereld, maar altijd met oog voor de beste kwaliteit, duurzaamheid en sociaal verantwoord. En dat proef je. Dat kan dus al aan de Turfsingel, maar straks ook in de Oude Kijk in ’t Jat!

Psst, hier meer afleiding: