Rosa in Christine le Duc op zoek naar hoogtepunt Koningsdag – video

 

Vergeet de muziek, de rommelmarkten en de drank. Koningsdag nieuwe stijl draait om zien en gezien worden. De winkels puilen uit met oranjeprullaria. Wat zijn de trends en wat heeft de koning met uw slaapkamer te maken?

Rosa Timmer (presentatie) ging samen met Marjolein Knol (montage en foto’s) op zoek naar de nieuwste trends voor Koningsdag. Volgens de meiden was een perzikkleurige blouse ooit genoeg, maar dat is tegenwoordig niet meer zo. “Wie Koningsdag viert, moet er helemaal voor gaan.”

Dat kan met een oranje konijnenpak, want dat is best lekker warm, gezien de weersvoorspelling, maar het kan ook anders. Wat te denken van de allesbedekkende jallaba, de koningsmantel en de Maxima-jurk, kledij die de mens op temperatuur houdt. Verstandig, het wordt waarschijnlijk niet warmer dan twaalf graden op Koningsdag.

Wat losser en wat stouter

Maar het mag allemaal ook wel wat losse dan voorgaande jaren, vindt Rosa. “Onze Majesteit heeft niet voor niets de bijnaam Koning Pils. Koningsdag raakt het truttige imago steeds meer kwijt.” De plek waar Koningsdag definitief het truttige karakter heeft verloren is bij Christine le Duc.

De koningin van de erotiekwinkels speelt handig in op Koningsdag met een volledige tafel met oranje liefdesapparaten. De oranje vibrator met de naam ‘Ik Willum’ is te koop voor vijf euro. En wat te denken van de oranje buttplug of het oranje ei met afstandsbediening? “Zo wordt Koningsdag nieuwe stijl ongetwijfeld een vorstelijk hoogtepunt.”

Presentatie: Rosa Timmer – Video(montage) en foto’s: Marjolein Knol

Rosa Timmer Christine Le Duc dildo Koningsdag

 

Psst, hier meer afleiding: