Groningse producer krijgt support Hardwell en haalt Viral top-50

Het gaat goed met producers uit Stad. Roy Dest knalt in meerdere landen met zijn nieuwe single Difficult de Viral Top-50 binnen. Krijgt zelfs support van Hardwell.

Paar weken terug schrijven we al over Jeroen Dekker, die dik aan de weg timmert met zijn EDM-tracks. Nu beukt ineens Roy Dest op de deur. Stoot keihard de Viral top-50 van Spotify in met zijn single Difficult. Niet alleen in Nederland, ook in Zweden, Denemarken en Frankrijk schijnen ze de Groningse muziek te slikken als zoete kouk.

Roy Dest

Hardwell heeft een eigen radioshow op 538 waarin hij de producer uut Grunn supportte. Altijd leuk om te horen van de voormalige nummero uno van de wereld. Dat zegt wel wat. Niet gek dat Roy inmiddels een gewilde artiest is om mee samen te werken. Zo maakt hij nu remixes voor gevestigde dj’s LNY TNZ en staat hij zelfs op het Amsterdam Dance Event.

Roy Dest

Foto: ‘geleend’ van Roys Facebookpagina

Je houdt ervan, of niet. Eindeloos keuvelen over genres, laptop-dj’s en vrouger was alles beter, heeft geen enkele zin. We moeten gewoon blij zijn dat er zo veel moois uit Groningen komt. Boys als Roy en Jeroen zetten Stad op de kaart. Is mooi man.