Rundfunk doet meerdere shows in Groningen
Tom en Yannick zijn helden. De twee bedachten Rundfunk, de serie die nét wat verder gaat dan de meeste meuk op de buis. En daarom juist een groot succes.

Zij grappen maken, jij lachen. Het leven hoeft helemaal niet zo ingewikkeld te zijn. Daarom vet tof dat de nieuwe helden van de tv en internet naar Groningen komen met een theatershow: Rundfunk, Wachstumschmerzen. Als dat enigszins in de buurt komt van de afleveringen, dan heb je gegarandeerd een sixpack na afloop. Lachen man.

Rundfunk

Foto: screenshot uit Rundfunk

De geestelijk vaders van de nieuwe hitserie groeiden in korte tijd uit tot populaire jonkjes. Komt door hun absurde humor en herkenbare setting van de show: de middelbare school. Plus Tom en Yannick zijn regelmatig te gast bij Dumpertreeten, waar ook de fragmenten massaal gedeeld werden. Net als op Facebook.

Jullie hebben allemaal een voldoendeh. Oh nee, toch niet.

Hun theatershow krijgt net als de tv-afleveringen niets dan lovende kritieken, al ontbreken typetjes als de Duitse leraar. Helaasch. Wel is de show zó populair, dat er extra uitvoeringen zijn ingelast. Twee in De Stadsschouwburg. Bij zijn is mitmachen.

Waar: Stadsschouwburg
Wanneer: 20 & 21 november
Ticket: bestel je hier vanaf €13.50

Weten wat er nog meer optreedt? Ga naar de site voor het complete overzicht van de Oosterpoort en Stadsschouwburg.

Psst, hier meer afleiding: