Samenwerkingen

 

Sikkom is de community voor jongeren in Groningen onder de hoede van NDC mediagroep. Met onze toon, de onderwerpen die we aansnijden en via social media bereiken we een jongere doelgroep, die wegrent van de traditionele media. Op Facebook hebben we ruim 34.000 volgers uit voornamelijk Groningen. Het gros van de bezoekers is tussen 15 en 35 jaar oud. Wilt u met uw bedrijf de grote jongere doelgroep bereiken in Groningen? Dan is Sikkom het podium om gebruik van te maken.

 

Er zijn verschillende mogelijkheden om uw naamsbekendheid te vergroten via Sikkom. We denken niet in oude patronen, banners of advertentieruimte in ruil voor een zak knaken. Maar we willen een relatie opbouwen en elkaar versterken. Geen uurtje factuurtje, maar lange termijn. Dat werk.
Daarom zijn we selectief en zuinig op de partijen met wie we samenwerken. Het moet passen bij Sikkom, bij wat wij voor ogen hebben.

 

Nog steeds interesse? Neem dan contact op met Liselot Jaspers Focks, Brandmanager van Sikkom en Suksawat: 06-12742962 –liselot.jaspers@ndcmediagroep.nl