Scottish Party met haggis, gefrituurde Mars-repen en Whiskyproeverij in Pacific

ESNS staat op het punt van losbarsten en je ziet door de feestjes de fuif haast niet meer. Gelukkig springt deze wel in het oog: gefrituurde Marsen, haggis en Whisky in Bar Restaurant Pacific in de Oosterstraat.

Ja echt, gefrituurde Mars-repen. Gewoon, omdat het kan. En omdat een eierbal kennelijk niet gek genoeg is voor die gekke Schotten. Hoe dan ook: het schijnt volkomen normaal te zijn in Schotland en daarom brengen ze het naar hier. Voor heul even dan.

Klein feestje

Donderdag is er namelijk een bescheiden samenkomst in de Pacific Bar in de Oosterstraat. Wide Days, een Schotse muziekconventie, houdt daar dan een Scottish Party. Met haggis, een malt Whisky-proeverij en… ja, ja, deep fried Mars bars.

Gefrituurd snoep. Raarrrrr. Al valt dat eigenlijk wel mee als je je bedenkt dat haggis gemalen schapen-hart, long en lever, gemixt met met reuzel, ui, havermout, peper, zout, bouillon en kruiden is, gekookt in een schapenmaag. En ook dat is donderdag dus te krijgen in Bar Pacific.

Toegang is gratis, maar je moet wel een ticket aanvragen via deze link. Meer info vind je hier. En voor zover wij weten, is een ESNS-polsbandje niet verplicht.

Psst, hier meer afleiding: