SeekMeGrunn – verstoppertje voor volwassenen

SeekMeGrunn verstoppertje 1

Verstoppertje in de Ikea. Verstoppertje in Bauhaus. Verstoppertje in Stadspark. Verstoppertje spelen is populair getuige de vele Facebookevenement. Toch is geen enkel verstop-event in Stad uiteindelijk doorgegaan. Maar daar komt nu verandering in.

Ergens begin december wordt SeekMeGrunn georganiseerd. Wat precies de bedoeling is, wordt pp de Facebookpagina van het event niet echt duidelijk. De enige hint is deze mysterieuze tekst:

Herleef je kinderjaren

“Acht, negen, tien… wie niet weg is, is gezien, ik kom! Verstoppertje, wie kent het niet? Hét spannendste spel dat we vroeger eindeloos hebben gespeeld. Het bedrijf StudentTrainers.nl organiseert in december een groots spektakel in Groningen, waarin we er voor zullen zorgen dat onze kinderjaren worden herleefd. We vertellen nog niet veel, maar één ding is zeker: het wordt een toffe ervaring!”

Dat vraagt om meer uitleg en dus wat vragen gesteld via Facebook aan de organisatie. Nog steeds willen ze niet erg veel loslaten, maar het een en ander wordt wel wat duidelijker. Het idee is in ieder geval ontstaan dankzij de hype van ‘verstoppen in Ikea’.

Verstoppertje in Ikea, maar dan anders

“Het wordt een soortgelijk evenement,” vertelt Anna, de marketingmanager van SeekMeGrunn. “We willen het nog een beetje geheimzinnig houden, vandaar dat we niet al te veel willen vertellen,” maakt ze duidelijk.

Wel wil Anna kwijt dat het verstop-evenement niet plaats vindt in een winkel, maar in een leegstaand gebouw met atributen. “Er kunnen maximaal 200 mensen meedoen. Tijdens het event is er muziek en na afloop wordt een eindfeest gegeven.” De bedoeling is dat het een soort spel wordt. “Denk hierbij aan capture the flag,” vertelt Anna.

Heuse organisatie

Zeker is wel dat dit event niet op het laatste moment wordt geannuleerd. Het is niet zomaar een ideetje dat is omgezet naar een Facebookevent. Er zit een heuse organisatie achter. Vijf studenten van de minor Event Management werken samen met Studenttrainers om een succes te maken van SeekMeGrunn.

Meer informatie wil en kan Anna nog niet geven. Ben je nieuwsgierig? Dan moet je de Facebookpagina SeekMeGrunn volgen voor updates.

Ga het gesprek aan ( comments)