Huisregels Dump je Meuk

Heb je een tip, foto’s of video’s die we echt moeten posten? Tof! Een zelfgeschreven opiniestuk? Ook welkom! We zijn blij met elke binnenkomende tip en suggestie. Check eerst wel eem onderstaande regels.

Wat mag niet?

Schending van auteursrecht

Respecteer het auteursrecht. Stuur alleen materiaal (tekst, foto’s of video’s) dat je zelf hebt gemaakt. Of waarvan je de toestemming hebt van de maker. Doe je dit niet, dan zijn hier consequenties aan verbonden zoals het betalen van vergoedingen aan de rechthebbenden. Die kosten zijn voor je eigen rekening. Haal dus niet zomaar tekst, video’s of foto’s van internet zonder toestemming van de schrijver, filmer of fotograaf.

Seksuele inhoud

We zijn geen Xhamster of Youporn, naaktfoto’s van je ex hoeven we ook niet. Preuts zijn we niet, maar houd het netjes.

Haat of geweld

Sikkom is niet de plek om je hatelijke mening te ventileren. Ook niet om discriminatie een podium te geven. Oproepen tot geweld en zo doen we ook niet aan mee. Daarnaast mag je ingestuurde content niet te schokkend, beschadigend, sensationeel of respectloos zijn.

Wat mag wel?

Verder mag zo’n beetje alles. De deur staat open voor al je nieuwtjes, tips, scherpe opiniestukken, mooie verhalen, foto’s van heet nieuws en grappige video’s.

Krijg ik ook een reactie?

Niet altijd. We krijgen dagelijks veel tips en berichten binnen. We lezen alles, maar het lukt niet om op alles te reageren. Het zou dus kunnen dat je geen reactie krijgt op je inzending. Niet omdat ‘ie niet interessant is maar omdat onze tijd beperkt is. We zijn echter blij met elke tip dus blijf gewoon insturen!

Drop hier je unieke content

Heb jij een tip voor onze redactie? Of wil je iets met onze lezers delen?

Heb je heet nieuws? Een primeur? Een mooi verhaal? Een goede anekdote? Hilarische video? Of word jij de klokkenluider? Dump het bij ons.

Je blijft volledig anoniem, maar plaats je contactgegevens er wel bij, zeker als je een vraag hebt waar we op moeten reageren. we publiceren nooit je naam zonder dat je dat wilt. Tenzij je dat juist wilt.

Dankjewel, Je bericht is verstuurd

Bericht kon niet verstuurd worden, probeer het later nog eens