Sponsor gezocht om scootmobiel naar Bekerfinale te krijgen

 

scootmobiel

De Bekerfinale is de wedstrijd waar iedere FC-supporter bij wil zijn. Emmo Jan Vogel ook. Maar Emmo heeft een probleem. Hij zit in een scootmobiel en die kan niet mee, maar Emmo Jan kan niet zonder zijn scootmobiel.

Emmo Jan zit al vier jaar op de Rolleyside in de Euroborg tijdens thuiswedstrijden. Voorheen, als hij nog meer valide is, bezoekt hij ook regelmatig wedstrijden in het Oosterpark. Dat Emmo Jan een enorme fan van de FC is, zie je terug aan zijn scootmobiel.

Het voertuig is gespoten in de kleuren van FC Groningen zit onder de stickers van de lokale voetbaltrots. En hij heeft een heus Harley Davidson-scherm. “Ik noem hem dan ook Harley Trapson,” mailt Emmo Jan.

Zonder scootmobiel komt Emmo Jan nergens

De aan de scootmobiel gekluisterde fan koopt via de Rolleyside een kaartje voor de bus die speciaal voor de Rolleyside is geregeld. Het enige probleem is dat Emmo Jan zijn mobiel groter is dan de standaard scootmobiel. De rijdende stoel kan daardoor niet mee naar Rotterdam.

En dat is wel de bedoeling. Want zonder scootmobiel kan Emmo Jan absoluut niet de Kuip in en moet hij de wedstrijd dus missen. Een nachtmerrie en dus post Emmo Jan een oproep op zijn Facebookpagina waarin hij zoekt naar sponsoren.

Oproep op Facebook

“Ik zoek een sponsor die mijn scootmobiel op zondag 3 mei 2015 wil en kan vervoeren naar de kuip in Rotterdam. Met deze scootmobiel bezoek ik elke thuiswedstrijd. Helaas kan ik door vervoersproblemen de scootmobiel niet meenemen. Dus luitjes meld je aan. De scootmobiel weegt 200 kg en is 150 cm lang en 86 cm breed. Ik zou dolgraag ook in de kuip mijn vervoermiddel hebben.”

Sikkom begrijpt de drang om bij deze wedstrijd te zijn. Zeker als je één van de gelukkige bent die in het bezit zijn van een wedstrijdkaartje. En dus kunnen we niet anders dan de oproep van Emmo Jan delen. In de hoop dat een sponsor opstaat die hem kan helpen. Of misschien gaat er wel iemand in een bestelbus naar de Kuip, zodat Emmo Jan zijn scootmobiel misschien mee kan.

Suggesties? Ideeën? Sponsor worden? Neem dan contact op met Emmo Jan via zijn Facebookpagina.

Psst, hier meer afleiding: