Squid Game komt naar Stad: ‘En ja… er wordt op je geschoten’

Een combinatie van horror en een gigantische escape room. Dat is wat Squid Tournament moet worden, een nieuwe adventure game op een nog geheime locatie in Stad. Want net als in de populaire Netflixserie heb je geen idee waar je terecht komt.

Voor wie onder een hunebed heeft gelegen de afgelopen weken: Squid Game vertelt het verhaal van een groep mensen die hun leven wagen in een mysterieus overlevingsspel, waarmee 33 miljoen euro gewonnen kan worden.

Niet is wat het lijkt

In de serie worden deelnemers verdoofd en daarna naar de spellocatie gebracht. Zover zal het in Grunn niet gaan. 72 uur van te voren krijg jij de geheime locatie opgestuurd. Er kunnen circa 50 mensen mee doen in één tijdslot. Het aantal professionele acteurs blijft ook een verrassing. Waarom? Niets is wat het lijkt bij Squid Tournament.

Organisator Alita Smit van Warrior Events wil nog niet heel veel kwijt. “Het zou natuurlijk erg jammer zijn als je nog maar 10 minuten mee doet en je dan meteen het spel moet verlaten. Dat zal dus ook niet het geval zijn. Net als in de serie vinden er ontzettend veel intriges, onderhandelingen en bondjes plaats. We kunnen er nog niet teveel over zeggen”

De officiële trailer van de serie Squid Game

‘Er wordt op je geschoten’

Het spel is dan ook met mystiek omgeven. “Je komt continu voor verrassingen te staan. “Ben je gehecht aan je groep? Dan heb je pech, je moet er wel vanuit gaan dat je je groep kwijt kan raken of dat jij je groep zelf verlaat,” aldus Alita. “Later in het spel kan jij je groep weer terug vinden.”

“De unieke locaties, het spel en de professionele acteurs laten je doen alsof je echt in de serie bent beland. Absoluut niet geschikt voor kinderen. En ja… er wordt op je geschoten.”

Reserveren kan door HIER te klikken. Een coronapasQRdinges is verplicht. De speeldata op de nog geheime locatie in Stad zijn 10, 11, 17 en 18 december.

Psst, hier meer afleiding: