Stadspark maakt zich op voor meer dan 100.000 concertgangers: podium blijft staan voor alle drie evenementen

Het grote podium staat pal voor restaurant Ni Hao. Het blijft voor alle drie de evenementen op zijn plek staan. Tussendoor worden wel wat aanpassingen gedaan. Foto: Jan Willem van Vliet

Wat ’n boudel. Heftrucks rijden af en aan om de Drafbaan in ’t Stadspark gereed te maken voor de drie grote evenementen die in een tijdsbestek van vijf dagen zullen plaatsvinden. Zondag zullen bij Stadspark Live artiesten als Krezip en Simple Minds het podium bestijgen dat blijft staan voor de Hella Mega Tour en Guns N’ Roses.

Voor wie alvast een blik wil werpen op het terrein, maak u geen illusies. Dagblad-collega Patriecia Kolthof kreeg alvast een rondleiding en met dat verslag zullen we het voor nu moeten doen. Medewerkers en hekken houden iedereen die niets op de Drafbaan te zoeken hebben tegen.

Licht wisselvallig

Wat het weer betreft lijken juist de concertdagen wat minder uit te vallen. Grote hoeveelheden neerslag staan echter niet in de voorspellings. Zondagmiddag kan er een buitje vallen, maar ’s avonds lijkt het droog te zijn en krijgt de zon ook wat ruimte.

Ook voor volgende week woensdag en donderdag tekent zich een licht wisselvallig weerbeeld af. Ideaal is het niet, maar… ’t kon minder.

Klikkerdeklik voor meer info over de extra treinen na de concerten van Green Day en Guns ‘N Roses. Voor Stadspark Live en de Hella Mega Tour met Green Day zijn nog kaartjes te koop.

Psst, hier meer afleiding: