Steun de lokale horeca en koop een tegoedbon op Helpdehoreca.nl

Duizenden Groningers die in de horeca werken hebben ineens geen inkomen meer. En het is maar de vraag wanneer hun deuren weer open mogen. Er komt weliswaar steun op gang van de overheid, maar dat staat morgen nog niet op de rekening, terwijl de geldzorgen bij velen acuut zijn.

Daarom heeft een keur aan organisaties, bedrijven en instanties, van Heineken, via Tikkie tot Koninklijke Horeca de handen ineengeslagen. Samen hebben ze Helpdehoreca.nl opgezet. Op die website bieden kroegen, hotels en restaurants waardebonnen aan. In Groningen doen op dit moment 83 hotels, restaurants en kroegen mee aan het initiatief.

Help de horeca

De bonnen zijn, als alles achter de rug is, over een tijdje in te ruilen voor een lekkere maaltijd of een lading borrels. Maar de opbrengst van die bonnen verdwijnt direct in de kassa van het etablissement. Zodat ze in ieder geval nog iets van inkomsten hebben in deze zware, barre en uiterst onzekere tijd. Wat je ook kunt doen om de lokale horeca te helpen: bestel eten online. De meeste restaurants bieden dat nu als enige optie aan.

Tegoedbon kopen? Klikkerdeklik hier.