Straatmuzikanten Festival Rumbling Earth 9 juli in binnenstad

 

straatmuzikanten festival Rumbling Earth Groningen

Groningen is een nieuw festival rijker en wel op zaterdag 9 juli en dat in een overvolle festivalagenda. Maar deze is anders. Bij Straatmuzikanten Festival Rumbling Earth gaat het om, jawel, straatmuzikanten.

Er zijn tijdens Rumbling Earth optredens verdeeld over zeven locaties in de binnenstad (onder voorbehoud): Werkmanbrug (bij Museum), Vismarkt, Grote Markt, Poelestraat, Herestraat, Uurwerkersplein en het Harmonieplein.

Bekende Groningse straatmuzikanten als Christiaan Mauer doen mee, maar ook ‘gewone’ muzikanten spelen een sessie zoals een der meest herosche rockers uit Groningen: Lou Leeuw. Binnenkort wordt hij 70, maar nog altijd is rockt hij als een jonge God.

Rumbling Earth Straatmuzikanten Festival

De organisatie van Rumbling Earth ligt in handen van Talentweb uit Groningen. De programmering is inmiddels zo goed als rond. En die varieert van singer songwriters, Groningse muzikanten tot een band die een bijzondere vorm van Oosterse muziek brengt.

En er zijn nog een aantal podia vrij. Dus ben je muzikaal, vind je op straat spelen tof, ben je om aan te horen en zoek je een tof podium om je talent te etaleren? Neem dan contact op met de organisatie. Bijvoorbeeld via Facebook (check die pagina ook voor meer info).

Ga het gesprek aan ( comments)