Suikerterrein uitgebreid met vijf splinternieuwe outdoor padelbanen

Het is geen squash. Het is geen tennis. Het hangt er een beetje tussenin en toch is het ook weer een geheel nieuwe sport: padel. En het is in korte tijd immens populair geworden.

Een serieuze buitenlocatie was er in Stad echter nog niet te vinden. Daar is nu verandering in gekomen met de opening van liefst vijf padelbanen op ‘de Suiker’. En die zijn ook nog eens iedere dag open van 08:00 tot en met 23:00 uur. Je kan trouwens al helemaal los op de gloednieuwe banen. Een drankje na afloop doe je op het heerlijke terras.

Officiële opening

Komend weekend zal Peakz Padel, dat ook al een binnenlocatie heeft aan de Bornholmstraat, de boel officieel openen. Je kan een baan reserveren via hun app en het fijne is dat je niet vastzit aan een lidmaatschap. Omdat komend weekend openingsweekend is staan er toernooitjes, wedstrijden en lessen op het programma.

Wil je het nou eens uitproberen? Het laatste weekend van oktober kun je gratis spelen op de nieuwe locatie! Wel eem reserveren natuurlijk. Op de padelclub kun je alle materialen huren om het spelletje te spelen. De kosten voor het huren van een racket zijn 5 euro en voor ballen 7,50 per blik.

Psst, hier meer afleiding: