Supermegahandige Praxis City in Nieuwe Ebbingestraat

Praxis

Er komt een superhandige stads-Praxis in de Nieuwe Ebingestraat. Magnifiek, want je kunt er ook gereedschap huren en gebruikmaken van een werkplaats. Praxis City opent al op 4 september in het pand waar voorheen de Blokker zat.

Klussen: voor de een vooral zweet, voor de ander een hoop bloed en tranen. Janken met twee linkerhanden. Bovendien hebben weinig studenten zo’n uitgebreide gereedschapskoffer zoals die van pa en blijft de verzameling steken bij een roestige hamer, een incomplete set inbussleutels en een kruiskop die óf te groot is, óf te klein. Lekker dan.

Ook huren en werkplaats

Een Praxis vlakbij het centrum komt dus als geroepen. Helemaal omdat het geen normale is, maar eentje die in samenwerking met Boels ook gereedschap gaat verhuren. Zodat jij geen klopboormachine hoeft te kopen die je maar eens in de drie jaar gebruikt. Bam!

De Praxis City heeft naast heul veul Doe Het Zelf-benodigdheden, een verfafdeling waar je kunt mengen, sleutelservice en verhuurafdeling, zelfs een maakplaats. Dat is een plek waar je kosteloos iets kunt fixen. Wel zelf doen, maar gereedschap is volop aanwezig. Handug.

Psst, hier meer afleiding: