Sweet child o’ mine: Guns N’ Roses komt volgend jaar naar Groningen!

drafbaan
Een volle drafbaan tijdens Stadspark Live

Twintig jaar geleden werden we nog verwend met Tina Turner en The Stones. Daarna heel lang niets, tot het zoetsappige getokkel van Sting in 2019. Maar nu lijkt Groningen weer helemaal terug op de radar van MOJO. We kunnen ons al verheugen op de komst van Green Day, maar misschien overtreft de aankondiging van Guns N’ Roses dát zelfs.

Het is het enige concert in Nederland van de legendarische hardrockband uit Los Angeles tijdens hun Europese tour. De band neemt op 23 juni 2022 Grammy Award winnaar Gary Clark Jr. mee als special guest. Er komen zo’n 50.000 tickets vrij voor het concert in het Stadspark. Kaarten kosten 95,20 euro en gaan komende vrijdag, 9 april, om 10:00 uur in de verkoop via SPOT en Ticketmaster.

Nijmegen

Guns ‘N Roses brak wereldwijd in 1987 door met hun debuutplaat Appetite for Destruction. In een tijd zonder Spotify verkocht de band meer dan dertig miljoen exemplaren. In 2017 traden Axl Rose (zanger, piano), Duff McKagan (bassist), de legendarische Slash (gitarist), Dizzy Reed (keyboard), Richard Fortus (gitarist), Frank Ferrer (drummer) en Melissa Reese (keyboard) nog op in Nijmegen. Het zou het langste concert ooit van de band worden.

Psst, hier meer afleiding: