Tanzen Auf Dem Boot: raven op een technoboot op de grachten

 

Boot

Raven op een varende technoboot op de Groningse grachten. Hoe cool is dat en 25 juni gebeurt het gewoon. Want dan organiseert KopjeK Tanzen Auf Dem Boot. 

Volgens de Facebookpagina van het event charteren ze een prachtig schip waar ze een heel vet feest op geven. Met uiteraard muziek, gekoelde drankjes, eten en “service waar de Loveboat nog een puntje aan kan zuigen.”

Het benedenruim van het schip wordt omgebouwd tot club en bovendeks kun je chillen in de zon en je haren laten wapperen door de woeste wind die raast over de Groningse grachten.

De boot vertrekt bij Paradigm rond 15:00 uur en keert rond 20:00 uur weer terug bij Paradigm. De Glazen Loods bij Paradigm wordt voor de gelegenheid geopend voor KopjeK en vanaf 23:00 wordt er verder gefeest in Paradigm by Parody, waar Mano Le Tough headliner is.

Het aantal kaarten voor de boot is beperkt, ook logisch, want het is een boot en niet het Stadspark. Een kaartje voor alleen de boot kost 17,50 euro. Een combi-ticket voor de hele dag en nacht kost 25 euro. Inbegrepen: twee anti-zeeziekpillen.

Meer info: Facebook

Psst, hier meer afleiding: