Temptation Island zoekt vrijgezelle verleiders – Groningers, geef je op

Groningse casanova’s, meld je. Temptation Island is namelijk opzoek. Het programma heeft nog stellen en mannelijke verleiders nodig voor een nieuw seizoen.

Trash-tv? Nep? Ach, wat maakt het uit. Je kan zeggen wat je wil over Temptation Island, maar het programma gaat al jaren mee op de Nederlandse televee. Komt omdat het stiekem toch best wel leuk is, kijken naar andermans leed en gebroken hartjes. Om nog maar te zwijgen over de bloedmooie vrijgezellen. Die doen flink hun best, alles kan tenslotte kapot.

Verleiders gezocht

En terwijl het huidige seizoen nog in volle gang is, heeft castingbureau Multa Casting alweer een oproep de wereld in geslingerd: stellen en mannelijke verleiders gezocht. Jep, er komt nog een seizoen Temptation en daar zijn deelnemers voor nodig. Natuurlijk stelletjes die gek genoeg zijn om hun soms prille relatie op het spel te zetten, maar ook verleiders. Mannelijke, als we de oproep lezen.

Dus is ‘A shoulder to cry on becomes a dick to ride on’ jouw motto? Geef je dan vooral op. De Groninger uitgaansnachten zijn berucht, dus je hebt hier meer dan genoeg kunnen trainen. Tijd om die kunsten op nationale tv te showen.

Gronings stelletje

Ook dit jaar doen er Groningers mee. Daniëlle en Mezdi, heten ze. Het is een van de vier stelletjes die dit seizoen voor hete vuren komt te staan op het Thaise eiland. En met hete vuren bedoelen we natuurlijk schuddende billen, keiharde sixpacks en gierende hormoontjes.

Of zij er goed vanaf komen, valt te betwijfelen. Mezdi dook meermaals de zee in met verschillende vrijgezelle dames, waarvan één topless en zijn vriendin Daniëlle schuurde met haar billen tegen de steunbeer van vrijgezel Fabrizio. En dan zitten we nog maar op dag vier van de veertien. Lekker man.

Ken jij een perfecte verleider? Tag hem even in de comments op Facebook, vind ‘ie vast leuk.

Ga het gesprek aan ( comments)