Test: waar in Groningen koop je de allerlekkerste nacho’s?

nacho's Groningen test

Een goede portie nacho’s is voor de helden. Het ultieme terrasvoer. Past overal bij. Lekker met bier, uitstekend met wijn, heel goed te happen met een rummetje of een whisky. Daarom de grote Groninger Nacho Test.

Maar je kunt op bijna ieder terras in Groningen nacho’s kopen. Die kunnen we niet allemaal checken. Kost te veel tijd en euro’s. Zo heel veel knaken verdienen we hier niet. Komt bij dat smaak arbitrair blijft en de massa weet meer dan onze redactie. Vandaar dat we de vraag in eerste instantie doorspelen: waar in Groningen moeten wij het ultieme terrasvoer testen?

Tip ons de nacho-spot van Groningen

Dus deel je ervaringen met ons (alsjeblieft, toe, mag wel, is leuk), vertel waar de nacho’s Goddelijk zijn, maar ook waar ze te slecht zijn. Dan maken wij een een selectie van tien toko’s waar ze nacho’s serveren en die onderwerpen we vervolgens aan de grondige test. Zodat straks iedereen weet waar het echt goed nacho’s happen is in Groningen.

Suggesties kun je droppen in de comments via Facebook, via mail doorgeven of insturen via de ‘Dump je meuk’-knop hier op de website. We hebben ook een beloning. Niet voor iedereen, maar een van de inzenders mag met ons (plus een) mee op test. Alle nacho’s gratis happen en daarnaast borreltjes drinken op onze kosten. Vind je dat niet leuk, dan krijg je een nachopakket opgestuurd.

Suggesties inzenden kan tot en met ergens begin volgende week. Daarna plannen we een dag voor de test.

Ga het gesprek aan ( comments)