The Game Box opent arcadehal in Oosterstraat: van kermisspellen tot Pacman en van racen tot basketbal

De ouderwetse arcadehal is met een comeback bezig. In steeds meer steden doemen ze op en worden ze gretig bezocht. Eerdaags wordt er dus ook eentje geopend in Grunn in de Oosterstraat met de naam The Game Box.

In The Game Box kun je van alles doen. Denk bijvoorbeeld aan ouderwetse kermisspelletjes zoals hamertje tik, of van die bestuurbare grijparmen in een prijzenkast en ook van die schuifspellen met muntjes. En er is meer. Veel meer. Sonic spelen op een ouderwetse arcadekast. Of racen op een dikke motor voor een scherm, dat kan ook. Of schietspellen: met een gun in je hand poppetjes neerknallen op het scherm. Het kan allemaal bij The Game Box. Net als zo snel mogelijk basketballen in het netje gooien voor dikke punten, die je vervolgens weer kunt omruilen tegen kekke prijzen.

Openingsdatum nog niet bekend

Zelfs ouderwetse games als Space Invaders en Pacman zijn te spelen bij The Game Box. Een hoop awesomeness dus op een paar vierkante meter. En net iets dat nog ontbreekt in de Groninger binnenstad. Maar niet lang meer dus, meldt Oogst Groningen. Het family entertainment centre, zoals ze zichzelf graag profileren, opent op nummer 15 in de Oosterstraat. Maar het is nog niet bekend wanneer precies.

The Game Box heeft al zaken in Almere, Enschede en Apeldoorn.

Psst, hier meer afleiding: