Tof nieuw festival in Groningen incoming: Krepelwald

Heuuuuh, lekker wausen in de natuur! Het kan komende zomer gewoon tijdens de eerste editie van het spiksplinterverse festival Krepelwald. Net buiten Groningen, aan het water. Kon minder.

Genoeg festivalletjes in Stad? Nevernooitniet. D’r is altijd ruimte voor iets nieuws, als het maar anders is dan anders. Uniek, so to speak. En Krepelwald voldoet aan al die dingen.

Krepelwald

Het festival wordt georganiseerd op een nog geheime locatie, net buiten Groningen. Kneiteren op house en disco, maar dan midden in de natuur, zeg maar. Omringd door bomen, meertje d’r bie. Echt een potdomme mooi plekkie, als we de organisatie mogen geloven.

Die organisatie bestaat trouwens uit twee brute spierbundels op het gebied van elektronische fuifjes in Groningen: KopjeK en Onder De Pannen. Zij slaan de klamme handjes ineen en zijn van plan om van Krepelwald een supertof jaarlijks terugkerend festival te maken. En nog duurzaam ook.

Praktisch

Fingers crossed voor lekker weer, maar op 11 juli komt dat vast wel goud. Moet gewoon. En anders gewoon raven in de blubber ja. Ook vet.
Al helemaal zin an? Pre-registreren is een optie, zo maak je eerder kans op een ticket. De kaartverkoop is immers nog niet gestart.

Wat: dikke house en disco
Waar: bos
Wanneer: 11 juli
Tickets: pre-registreren kan hier
Facebook-evenement

Psst, hier meer afleiding: